SOSIT-A ZIUA CEA SFÂNTĂ

Cumpără Bilet!

Duminică, 12 decembrie 2021, ora 18.30, Sala Operei
SOSIT-A ZIUA CEA SFÂNTĂ
– Concert de colinde românești al Corului Operei Brașov, orchestrate de Dragoș-Mihai Cohal –

Soliști: Adrian Sîrbu (invitat), Maria Catrina, Cristina Coatu, Cristian Dicu, Emil Dumbravă, Bogdan Mirică, Mugurel Oancea
Cvartetul Kronstadt: Adrian Pipaș – vioară, Ana-Maria Pipaș – vioară, Előd Gábor – violă, Zsófia Bartha – violoncel
și Orchestra de cameră a Operei Brașov:
Adrian Pintea – contrabas,
Diana Nedelea – piccolo, Luminiţa Cucu – flaut, Cristina Ordean – oboi, Szabolcs Laszlo – fagot, Liviu Săvuță – corn,

Ciprian Vodă, Andrei Cotelea, Eduard Pipaș, Ștefan Piuaru, Irina Cohal – percuție, Simona Patriche – pian

Dirijor: Dragoș-Mihai Cohal
Narator: Lorand Cristian
Regie scenă: Dan Antipa

   Preț bilete: 40 lei

În stagiunea 2021 – 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

Biletele pentru evenimentele lunii decembrie se pun în vânzare de miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile). Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Participarea la evenimentele Operei Brașov este permisă pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore – în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.

Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii.

Pe toată durata desfășurării evenimentelor, purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Eveniment desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 12 decembrie 20:30.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.