Armonii de toamnă

Cumpără Bilet!

Miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 18.30, Opera Brașov vă oferă, la sediul din str. Bisericii Române nr. 51, recitalul vocal-instrumental intitulat „Armonii de toamnă”. În programul muzical al serii, veți putea asculta arii din operele „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, „Paiațe” de R. Leoncavallo, „Samson și Dalila” de C. de Saint-Saëns, „Gianni Schicchi” de G. Puccini, dar și lied-uri: „Crizanteme” de S. Drăgoi, „Somnoroase păsărele” de N. Bretan sau „Les chemins de l’amour” de Fr. Poulenc. Vă vor încânta soliștii Operei Brașov: Anda Pop, Liviu Iftene, drd. Mădălina Bourceanu (Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov), Nicoleta Chirilă, Mihai Irimia, Valentina Mărgăraș, Valentin Marele, Asineta Răducan, Lăcrămioara Schuller, Ștefan Schuller, Maria Catrina, Sonia Hazarian, Simona Manole. La pian, ei vor fi acompaniați de Sena Ducariu și Lioara Frățilă (lect.dr.univ. la Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov). Evenimentul muzical va fi prezentat de Simona Manole și Lorand Cristian. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Regie scenă: Marilena Aldea.

   Preț bilete: 20 lei

Biletele se vând atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile). Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

În stagiunea 2021 – 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

La evenimentele Operei Brașov, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 22 septembrie 20:30.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.