COPPÉLIA

Cumpără Bilet!

Sâmbătă, 5 martie 2022, ora 18.30, Sala Operei

COPPÉLIA – Spectacol de balet, pe muzică de L. Delibes

Invitați: Andreea Jura și Dan Haja (prim-soliști Opera Națională Română Cluj-Napoca)
Diana Groza, Petra Trăilă, Cristina Pop, Vlad Maier, Romulus Petruș (Opera Națională Română Cluj-Napoca)

Baletul Operei Brașov: Adrian Scriminț, Anamaria Boancă, Diana Drăgan, Valentina Mirică, Chisako Ota, Cristina Rotundu, Raluca Șut, Melania Condoiu, Meda Enăcache, Nicoleta Sasu-Galian, Ștefan Dascălu, Dorin Mirea, Alexandra Scriminț, Eduard Toma, Claudiu Dane, Matei Rada, Adriana Simion, Mihaela Pop, Iulia Coșeriu și Otilia Scriminț

Regia și adaptarea coregrafică: Alexandru Fotescu
Scenografia: Rodica Garștea
Asistent coregrafie: Ramona Mezei
Regie scenă: Dan Antipa

   Preț bilete: 40 lei (Pentru acest eveniment nu mai sunt bilete disponibile!)

*Spectacolul durează două ore și include două pauze. 

Biletele pentru evenimentele lunii martie se pun în vânzare de marți, 15 februarie 2022, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).
Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.

Participarea la evenimentele Operei Brașov este permisă pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore – în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.

Pe toată durata desfășurării spectacolelor, purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Eveniment desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 5 martie 20:30.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.