Brumărel muzical

Cumpără Bilet!

Miercuri, 27 octombrie 2021, de la ora 18.30, în Foaierul Operei Brașov, vă dăm întâlnire pentru „Brumărel muzical”, recital vocal-instrumental. Vor evolua soliștii: drd. Mădălina Bourceanu – soprană (Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov), Sonia Hazarian – mezzosoprană, Silvia Micu – soprană, Mihai Irimia – tenor, Alexandru Chiriac – bariton. La pian îi va acompania Lioara Frățilă. Prezentarea evenimentului va fi făcută de Lorand Cristian. Artiștii noștri vă vor purta prin lumea operei („Boema” de G. Puccini, „Don Giovanni” de W.A. Mozart, „I Puritani” de V. Bellini), a operetei („Bal la Savoy” de P. Abraham), a musical-ului („My Fair Lady” de Fr. Loewe), precum și a lied-ului din repertoriul românesc și universal.
   Preț bilete: 20 lei

Biletele se vând atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile). Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

În stagiunea 2021 – 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

În situația în care incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Municipiul Brașov a depăşit pragul de 6/1.000 de locuitori, participarea la evenimentele Operei Brașov va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.

Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.

Pe toată durata desfășurării spectacolului, purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 27 octombrie 20:30.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.