Un lup, o capră și trei iezi vin în Grădina de vară a Operei Brașov

Marți, 11 august 2020, de la ora 10.00, în Grădina de vară a Operei, copiii sunt așteptați la spectacolul „Un lup, o capră și trei iezi”, de Monica Patriciu și George Marcu, o adaptare după clasica poveste a lui Ion Creangă. Artiștii care vor da viață personajelor binecunoscute sunt: Lăcrămioara Schuller, Nora Vlad, Adriana Simion, Alexandra Scriminț, Lorand Cristian, Paul Tomescu, Florin Grama. Regia artistică este semnată de Mugur Curelaru. Asistent regie: Lăcrămioara Schuller. Scenografia: Rodica Garștea. Regie scenă: Marilena Aldea.

   Preț bilete: 10 lei

Persoană de contact: VIOLETA BRîNZEA – 0740176125; 0752266478

Biletele se pun în vânzare cu o oră înainte de eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.