Termeni și condiții

OPERA BRAȘOV este singura responsabilă pentru conținutul propriului său site.
Comentarii și întrebări trebuie adresate Operei Brașov.
Acești termeni și aceste condiții ale site-ului se aplică din momentul accesării acestuia www.opera-brasov.ro și sunteți implicit de acord să vă supuneți tuturor legilor în viguare.

DREPTURI DE PROPRIETATE ȘI RESTRICȚII îN VIGOARE

Conținutul site-ului Opera Brașov care include fără limitări text, sunet, grafică, muzică, date, imagini, soft și design de prezentare sunt proprietatea Operei Brașov și sunt protejate prin drepturi de autor, mărci înregistrate, brevete și alte drepturi de proprietate și legi.

Toate drepturile privind site-ul web, conținutul și numele său sunt restricționate, și nici o parte din ele nu pot fi folosite în nici un scop comercial de orice tip fără acordul nostru expres scris în vederea folosirii acestora.

Ați luat la cunoștință că orice folosire sau reproducere a numelui sau conținutului site-ului fără a vi se permite în prealabil va cauza pagube și ați consimțit la respectarea condițiilor și restricțiilor impuse de Opera Brașov.

Conținutul este valabil doar pentru folosul și informarea dumneavoastră, și scopuri non comerciale. O astfel de folosire are totuși restricții în utilizare prin legi folosite de guvern pentru programe individuale.

Dacă vi s-a permis folosirea oricărei părți din conținutul site-ului, trebuie să îl citați pe autor sau sursa de informare precizând și adresa de web a Operei Brașov: www.opera-brasov.ro de fiecare dată.

Fără aprobarea noastră vi se interzice să copiați, să publicați, să reproduceți, să transmiteți, să creați cadre sau link-uri, să alimentați (încărcați), să trimiteți prin poștă sau să distribuiți prin orice metodă, părți și informații ale conținutului prezentului site, indiferent de formă sau împrejurare.

Modificarea conținutului, folosirea acestuia în orice scop sau în cadrul oricărui alt web site, este interzisă și este o încălcare a drepturilor de proprietate a Operei Brașov.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.