„Tanzen mit Mozart” revine pe scena Operei Brașov!

Sâmbătă, 16 martie 2019, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm să vizionați cea mai recentă premieră de balet: „Tanzen mit Mozart”, pe muzică de W.A. Mozart.
La Opera Brașov, maestra Nermina Damian a creat coregrafia pentru spectacolele de balet „Degețica”, în 1996, „Les Petits Riens”, în 2015, iar în acest an, în cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalului Internațional W.A. Mozart 2019, recent încheiat, a pregătit o nouă premieră: „Tanzen mit Mozart” (Dansând cu Mozart). Ea a recurs la două lucrări binecunoscute ale genialului compozitor austriac – „Simfonia nr. 35 «Haffner»” și „Concertul pentru pian și orchestră nr. 21”, pentru a aduce în fața spectactorilor dansul ca modalitate firească de expresie. Nermina Damian a creat momente de balet baroce, inspirată de inepuizabilul Mozart, momente de care vă invităm să vă bucurați într-un spectacol unic, plin de culoare și vivacitate, pe scena Operei Brașov!
Soliști balet: Mihaela Pop, Dorin Mirea, Diana Drăgan. Baletul Operei Brașov: Melania Condoiu, Cristina Rotundu, Claudiu Dane, Matei Rada, Iuliana Coșeriu, Meda Enăcache, Alexandra Scriminț, Liliana Țărîncă, Anca Branea, Miruna Moldoveanu, Valentina Mirică, Adriana Simion, Adrian Scriminț.
Coregrafia spectacolului este semnată de Nermina Damian. Scenografia și costumele sunt create de Rodica Garștea. Asistent coregrafie: Ramona Mezei. Regia tehnică: Dan Antipa.

   Preț bilete: 20 lei

Biletele se vând la sediul Operei, str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268/419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.