SPECTACOLUL DE CRĂCIUN

Vineri, 20 decembrie 2013, ora 18.30, Sala Operei

Sâmbătă, 21 decembrie 2013, ora 18.30, Sala Operei

Din anul 2000, Opera Brașov a făcut ca spectacolul ce precede Sărbătorile Sfinte ale Crăciunului să devină, pentru publicul bașovean, cel mai așteptat eveniment al lunii Decembrie.
Din anul 2000, an de an, începând cu deschiderea noii stagiuni de operă, operetă și balet, Spectacolul de Crăciun de la Opera Brașov rămâne una dintre întrebările de prim interes pentru spectatorii de operă din Brașov, din țară dar și pentru turiștii străini.
Evenimentul respectă toate gusturile și pretențiile, de la operă la folclor, colinde, dans, balet, momente vesele… glasuri puternice ale corului Operei, glasuri cristaline de copii, toate pentru a aminti că aici, în orașul de sub Tâmpa se petrec lucruri minunate, cu oameni minunați, pentru oameni minunați!
Crăciunul Operei din Brașov – în două spectacole identice, în două seri de decembrie 2013, cu aceeași dorință de fiecare an: a oferi un plus de bucurie spectatorilor din Sala Operei Brașov.

Dirijor: TRAIAN ICHIM

Dirijor cor: CIPRIAN ȚUȚU

Soliștii, Corul, Baletul, Orchestra Operei Brașov

Și invitații:
Ozana Barabancea
Adrian Daminescu
Ana Donose
Trupa de cabaret RISING SUN
Corul de Copii UNISON – Dirijor: George Dumitrașcu

   Preț bilete: 40 lei; 30 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.