Spectacolul de Crăciun, la a XVII-a ediție, în acest an

Sâmbătă, 17 decembrie 2016 și duminică, 18 decembrie 2016, de la ora 18.30, în Sala Operei, Opera Brașov oferă publicului meloman, pentru al 17-lea an consecutiv, mult-așteptatul Spectacol de Crăciun, devenit deja tradiție. Ne vom îmbrăca straiele de sărbătoare, ne vom primeni sufletele pentru a primi darurile muzicale și artistice pregătite de invitații speciali și soliștii noștri. în prima parte a spectacolului, ne vom întâlni cu magica lume a operei, operetei și baletului, reunind cele mai frumoase pagini muzicale și momente de dans. Partea a doua, așa cum îi stă bine unei Sărbători de Crăciun, o vom împodobi cu surprizele oferite de invitații noștri: binecunoscuta interpretă de muzică pop, Nico, solistul de operă și, de asemenea, pop-singer, Cezar Ouatu, compozitorul și dirijorul Andrei Tudor, interpretul de muzică populară, ce ne va oferi un recital de colinde autentic românești, Marius Ciprian Pop, alături de Grupul vocal ANATOLYCorul de copii Unison din Brașov (seniorii), dirijat de George Dumitrașcu. împreună cu aceștia, pe scena noastră, se vor găsi tinerii interpreți de operă Eliza Solomon și Daniel Trandafir, împreună cu soliștii Operei Brașov: Anda Pop, Asineta Răducan, Liviu Iftene, Valentin Marele, Anca Pârlea. Soliști balet: Anca Branea, Iulia Coșeriu, Ramona Mezei, Cristina Rotundu, Dorin Mirea, Adrian Scriminț. își dau concursul Corul, Baletul și Orchestra instituției noastre. Gala de Crăciun va fi prezentată de actrița Roxana Caraiman de la Iași. într-o postură inedită va fi maestrul de cor al Operei Brașov, Leonard Boga, care, de data aceasta, se va afla la pupitrul Orchestrei. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Coregrafia: Ramona Mezei, Dorin Ioan Coșeriu, Alexandru Fotescu, Horațiu Cherecheș.

   Preț bilete: 50 lei – Pentru aceste spectacole nu mai sunt bilete disponibile!

Informații la telefon 0268-419380. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.