SPECTACOL de CRĂCIUN 2014

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale stagiunii, Spectacolul de Crăciun, organizat de Opera Brașov și ajuns deja în cel de-al XV-lea an, se va desfășura sâmbătă, 20 decembrie 2014 și duminică, 21 decembrie 2014, de la orele 18.30, în Sala Operei. La pupitrul Orchestrei Operei Brașov se va afla, de această dată, într-o ipostază inedită, dirijorul de până acum al Corului, Ciprian Țuțu. Scenografia spectacolului este semnată de Rodica Garștea, iar coregrafia de Nermina Damian și Ramona Mezei. își dau concursul Corul, Baletul și Orchestra Operei Brașov
Invitații de prestigiu, Monica Anghel, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Donose și Cosmin Marcovici de la Opera Națională Iași, Petru Burcă (Opera Națională Română Cluj), Marian Pop (Austria), vor oferi clipe de neuitat, dorind să vă introducă în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă, cu tot ce au ele mai bun, pacea, bucuria și speranța. Spectacolul va cuprinde muzică de toate genurile, pentru toate gusturile, de la operă la folclor, momente de dans și balet, în care noul se va împleti cu tradiția. Nu vor lipsi colindătorii, atât cei mari, cât și copiii din Corul UNISON, dirijat de profesorul lor, George Dumitrașcu. Alături de ei, vor evolua soliștii Operei Brașov: Valentina Mărgăraș, Anda Pop, Cristina Radu, Gabriela Hazarian, Asineta Răducan, Carmen Topciu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Cristian Fieraru, Adrian Mărcan, Marian Rește, Bogdan Mirică, Mugurel Oancea, precum și soliștii de balet: Iulia Coșeriu, Ramona Mezei, Dorin Mirea. Nu vor lipsi momentele surpriză, pe care vă invităm să nu le pierdeți, la moment de sfântă sărbătoare, când Opera Brașov dorește să vă spună: „Crăciun fericit!”.

   Preț bilete: 50 lei; 30 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380.
Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Notă: Cele două Spectacole de Crăciun se joacă cu casa închisă!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.