Silvia vă invită în lumea cabaretului!

Sâmbătă, 29 august 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, Silvia vă invită în lumea plină de veselie și de culoare a cabaretului unguresc din opereta cu același nume de E. Kálmán, din care vă vom oferi cele mai reprezentative momente. Nu întâmplător, inițial, titlul lucrării a fost „Trăiască dragostea”, pentru că ne înfățișează emoționanta poveste de iubire a Prințesei Ceardașului cu prințul Edwin, dar și pasiunea Silviei pentru muzică și dedicarea față de publicul său fidel.

în distribuție:

Silvia – Mădălina Bourceanu
Edwin – Alexandru Aghenie
Stazi – Corina Klein
Boni – Liviu Iftene
Cecilia – Asineta Răducan
Feri – Adrian Mărcan
Miska – Lorand Cristian
Generalul – Paul Tomescu
Fetițele vesele – Alina Ichim, Andromeda Nemeș, Anca Panait, Mihaela Marele

își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică este semnată de Anda Tabacaru. Asistent regie: Nicoleta Chirilă. Scenografia: Rodica Garștea. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Asistent mișcare scenică: Ramona Mezei. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

   Preț bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se reprogramează.

 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.