SILVIA, cea mai recentă premieră, se joacă din nou

Opereta de E. Kalman

Vineri, 28 Septembrie 2012, ora 18.30, Sala Operei

„Silvia” – cea mai recenta premiera a Operei Brasov pusa în scena cu maiestrie si suflet de artist, în iunie 2012, de regizorul Anda Tabacaru Hogea.
Tot cu maiestrie si suflet de artist, raspund spectatorilor deveniti profesionisti în „arta ascultatului de muzica buna”:
Anda Pop (rol Silvia), Gabriela Hazarian (Cecilia), Corina Klein (Stazi), Alina Ichim, Mariana Lazar, Andromeda Nemes, Iuliana Pârlea, Cosmin Marcovici (Printul Edwin) – invitat din Iasi, Nicolae Lupu (rol Boni) – invitat din Bucuresti, Nicolae Zaharia, Cristian Fieraru (Miska), Paul Tomescu, Irinel Felea, Mugur Curelaru (Printul Leopold).
Decoruri în culori incitante, costume de epoca, actiune, veselie… cu alte cuvinte: „opereta la ea acasa”, cu tot ce are ea mai atractiv. Valsuri elegante, ceardasuri îndracite, cuplete pline de haz, comic de situatie, dialoguri si replici suculente, ar fi în cuvinte generale, specialul din „Silvia”.

Text prezentare: Cornelia Petre

Foto: InStudio Brașov

   Pret bilete: 20 lei; 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380.  
Program: Marti – Vineri 10.00 – 17.00

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.