Seara Operetei Maghiare, tradițională în cadrul Festivalului de Operă de la Brașov

Seara de sâmbătă, 14 noiembrie 2015, de la ora 18.30, în Sala Operei, în cadrul Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet 2015, îi are ca invitați speciali, ca în fiecare ediție a evenimentului organizat de Opera Brașov, pe artiștii maghiari. „Seara operetei maghiare” ne va oferi pagini memorabile ale literaturii muzicale ungare, scrise de compozitorii Emmerich Kalman, Franz Lehar, Ferenc Erkel, Szirmai Albert, Jakobi Viktor și Budai Dénes. Gala va fi presărată cu momente de balet relevante pentru ritmurile pline de temperament ale muzicii maghiare, în coregrafia Ramonei Mezei și Genovevei Breaz – soliste de balet ale Operei Brașov. Invitații serii de sâmbătă sunt: Benedekffy Katalin (Ungaria), Jordán Éva, Fülöp-Gergely Timea, Ádám János, Szabo Levente, toți cei patru soliști reprezentând Opera Maghiară Cluj-Napoca și Fülöp Marton de la Opera Română din Cluj-Napoca. Soliști balet: Iulia Coșeriu, Anca Branea, Ramona Mezei, Cristina Rotundu, Dorin Mirea, Matei Rada. își dau concursul ansamblul de balet și orchestra Operei Brașov, cea din urmă fiind condusă de bagheta experimentată și energică a dirijoarei Incze Gergely Katalin de la Opera Maghiară Cluj-Napoca. 

   Preț bilete: 40 lei; 30 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Evenimentul se desfășoară sub egida „Brașov 2021 – Capitală Europeană a Culturii – Oraș Candidat”, demers pe care Opera Brașov îl susține.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.