Seară de muzică rusă – 180 de ani de la nașterea lui P.I. Ceaikovski

Joi, 2 iulie 2020, ora 19.00
Curtea Operei Brașov

Micuța și din ce în ce mai cocheta scenă din Curtea Operei va fi gazda unui spectacol ce își propune să celebreze 180 de ani de la nașterea compozitorului P.I. Ceaikovski.

Veți putea asculta pagini memorabile din literatura muzicală rusă, de la lied-uri la operele „Evgheni Oneghin”, „Dama de pică” sau „Fecioara din Orléans” de P.I. Ceaikovski, precum și lucrări din creația lui N. Rimski-Korsakov.

Soliști:
Anda Pop – soprană
Cristina Radu – soprană
Asineta Răducan – mezzosoprană
Carmen Topciu – mezzosoprană
Alexandru Aghenie – bariton
Dan Popescu – bas
La pian: Sena Ducariu
Prezintă: Nora Vlad – actriță

Regie scenă: Marilena Aldea

Preț bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380
________________________________________
La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

Vă așteptăm cu drag!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.