SÂNGE VIENEZ

Operetă de J. Strauss

Sâmbătă, 7 Decembrie 2013, ora 18.30, Sala Operei

Dirijor: Dorel Munteanu
Regia: George Zaharescu

Vals, bună dispoziție, strălucire, cupe de șampanie închinate bucuriei… sunt momente din opereta „Sânge vienez” de J. Strauss, cu care Opera Brașov își așteaptă spectatorii, în seara de 7 decembrie, luna sărbătorilor de iarnă.
Povestea unor personaje rupte din viața cotidiană vieneză la sfârșit de secol XVIII, infidelitate familială, minciună, prefăcătorie, încurcătură de situații, farsă… dar și iertare, larghețe sufletească, iubire… iată câte se pot petrece în acest week-end, pe scena Operei Brașov.
„Sânge vienez” cu: Adrian Ionescu (Opera Națională Iași), Mihai Irimia, Nicoleta Chirilă, Corina Klein, Ioana Mărgărit, Nora Vlad, Cristian Fieraru, Nicolae Zaharia (debut), Mugur Curelaru, Marcel Zănescu

Corul, Baletul și Orchestra Operei Brașov

Text prezentare: Cornelia Petre

   Preț bilete: 20 lei; 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.