Sâmbătă vă invităm la a doua seară cu muzică de operetă și canțonete

Cu bucurie și emoție, cu dor față de spectatori și față de actul artistic, după o perioadă dificilă pentru noi toți, Opera Brașov reia concertele și spectacolele, într-o variantă inedită, de această dată, în aer liber! Corelând și respectând condițiile impuse de prevenirea răspândirii epidemiei cu Coronavirus, colectivul instituției noastre vă propune întâlniri artistice în cocheta curte de pe strada Bisericii Române nr. 51.
Sâmbătă, 13 iunie 2020, de la ora 19.00, în curtea Operei Brașov, vă dăm întâlnire cu o nouă Seară de Operetă și Canțonete. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Mircea Holiartoc, scenografia este semnată de Rodica Garștea. Coordonator artistic: Silvia Papadopoulos. Regie scenă: Dan Antipa. Pe scena din centrul vechi al Brașovului, vor evolua soliștii: Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Valentina Mărgăraș, Lăcrămioara Schuller, Gabriela Hazarian, Asineta Răducan, Cristina Roșu, Mihai Irimia, Valentin Marele, Marian Rește, Ștefan Schuller. Prezintă: Simona Manole. își dau concursul Corul și Orchestra Operei Brașov.
în programul serii de sâmbătă, care este diferit de cel de joi, sunt cuprinse fragmente din operete – „bijuterii” ale literaturii muzicale universale, ce fac parte din repertoriul Operei Brașov: J. Strauss – „Liliacul” și „Voievodul țiganilor”, C. Zeller – „Vânzătorul de păsări”, F. Lehar – „Țara Surâsului”, Fr. Loewe – „My Fair Lady”, „Non ti scordar di me”, canțoneta compusă de Ernesto de Curtis sau splendida piesă „Muzica” a lui George Grigoriu.

   Intrarea este liberă!

Intrarea publicului va fi posibilă începând cu ora 18.00, în ordinea sosirii. La intrare, va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se amână pentru o dată ulterioară.

Vă așteptăm cu drag!

 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.