Sâmbătă – „Duete celebre din opere și operete” II

Sâmbătă, 27 iunie 2020, de la ora 19.00, tot în curtea Operei Brașov, vă așteptăm să vizionați continuarea spectacolului „Duete celebre din opere și operete”, în care sunt cuprinse alte duete și momente muzicale reprezentative din lirica universală față de programul serii de joi. Astfel, îi veți putea asculta pe Maria și Tonio, îndrăgostiții cazoni din opera „Fiica regimentului” de G. Donizetti, pe Susanna, iubita lui Figaro, și pe Contele Almaviva din opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, pe Leonora și pe Contele de Luna, personaje de mare forță din opera „Il Trovatore” de G. Verdi, dar și pe Contesa Maritza și pe pretendentul ei, Koloman Zsupán, din opereta „Contesa Maritza” de E. Kalman. în toate aceste roluri, dar și în altele, îi veți putea urmări sâmbătă pe soliștii: Maria Catrina, Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Corina Klein, Cristina Radu, Gabriela Hazarian, Liviu Iftene, Adrian Mărcan, Lorand Cristian, Marian Rește, Dan Popescu. Orchestra Operei va fi condusă de maestrul Mircea Holiartoc. Corul Operei Brașov vă oferă momente muzicale special alese pentru această seară, iar Baletul Operei Brașov va ilustra, prin dans, „bijuteriile” lirice.
Prezentarea acestui eveniment îi aparține Simonei Manole. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Regie scenă: Marilena Aldea.

   Preț bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

Vă așteptăm cu drag!

Foto: „Contesa Maritza”, operetă de E. Kalman

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.