Reîntâlnire cu „Fata moșului cea cuminte”, la sfârșitul lunii iulie

Marți, 28 iulie 2020 și miercuri, 29 iulie 2020, de la ora 10.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, îi invităm pe cei mici la spectacolul special dedicat lor: „Fata moșului cea cuminte” de Florin Comișel, având la bază binecunoscuta poveste „Fata moșului și fata babei” a lui Ion Creangă. Distribuția este alcătuită din artiștii Operei Brașov: Anca Pănescu, Andromeda Nemeș, Mihaela Marele, Sonia Hazarian, Nora Vlad, Lorand Cristian, Iulia Pârlea, Maria Catrina, Ștefan Schuller, Bogdan Mirică, Mugurel Oancea. își dau concursul Corul și Baletul Operei Brașov. Regia artistică este semnată de Florența Marinescu și Valentin Popescu. Asistent regie: Lăcrămioara Schuller.
Spectacolul de miercuri este oferit special pentru Grădinița „Universul Montessori” Brașov.

   Preț bilete: 10 lei

Persoană de contact: VIOLETA BRîNZEA – 0740 176 125; 0752 266 478

Biletele se pun în vânzare cu o oră înainte de eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare. 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.