RECITAL ESTIVAL

Cumpără Bilet!

Pentru prima dată, în acest an, Opera Brașov participă la TAMTAM Festival, cu o serie de recitaluri estivale ce se vor desfășura în centrul vechi al Brașovului, la Galeriile Kron-Art (str. Postăvarului nr. 18). Așadar, vineri 13 august 2021, sâmbătă 14 august 2021 și duminică 15 august 2021, începând cu ora 13.00, vă așteptăm la o întâlnire muzicală cu soliștii și pianiștii noștri, într-un spațiu de cultură consacrat, care îmbină armonios toate artele. Vineri le veți putea asculta pe sopranele Aurelia Florian, Valentina Mărgăraș, Mădălina Bourceanu și pe baritonul Valentin Marele, acompaniați la pian de Lioara Frățilă. Sâmbătă, vă veți bucura de un recital estival oferit de Asineta Răducan – mezzosoprană, Simona Manole soprană, Liviu Iftene – tenor și de pianista Sena Ducariu. Soprana Maria Catrina, mezzosoprana Sonia Hazarian, baritonul Marian Rește și pianista Simona Patriche vă dau întâlnire, la Galeriile Kron-Art, duminică, 15 august.

Recitalurile vă vor oferi prilejul unor călătorii muzicale atractive și diverse, pornind de la operă, operetă, musical, lied-uri și ajungând la canțonete și piese din repertoriul românesc.

Soliști:
Asineta Răducan, Simona Manole, Liviu Iftene

La pian:
Sena Ducariu

Eveniment desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov

ACCESUL LIBER
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.