Promenada Operetei Maghiare

După succesul deplin și strălucirea spectacolului de deschidere a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet, ediția a XIV-a, sâmbătă, 12 noiembrie 2016, de la ora 18.30, în Sala Operei, este rândul muzicii maghiare să ne încânte. Promenada Operetei Maghiare este o gală extraordinară, devenită tradițională, în care sunt invitați soprana Benedekffy Katalin din Ungaria, o cunoștință de anul trecut a publicului brașovean, artiștii de la Opera Maghiară Cluj-Napoca: Barabás Zsuzsa, Fülöp-Gergely Timea, Ádám János, Szabo Levente, Fülöp Marton de la Opera Națională Română Cluj-Napoca. Alături de ei, în spectacol, o surpriză: baritonul Marian Pop. La pupitrul Orchestrei Operei Brașov se va afla Incze-Gergely Katalin (Opera Maghiară Cluj-Napoca), una dintre cele mai experimentate baghete dirijorale din România. Pentru ca această seară specială să fie completă, își dă concursul Baletul Operei Brașov, care a pregătit momente remarcabile, potrivite ritmurilor muzicii maghiare, pline de temperament, în coregrafia semnată de Genoveva Breaz, Dorin Coșeriu, Mihai Mândruțiu. Soliști balet: Cristina Rotundu, Mihaela Fărcășanu, Anca Branea, Iulia Coșeriu, Mihai Pâslaru, Claudiu Dane, Adrian Scriminț, Dorin Mirea.
în programul spectacolului de sâmbătă seară, sunt înscrise lucrări de însemnătate ale muzicii maghiare: Fr. Lehár – „Dragoste de țigan”, „Văduva veselă”, E. Kálmán – „Baiadera”, „Silvia”, „Contesa Maritza”, Szirmai Albert – „Mágnás Miska”, Huszka JenÅ‘ – „Viktória”.
Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2016, ediția a XIV-a, este organizat de Opera Brașov, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Brașov.

   Preț bilete: 40 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Sponsor: METRO Cash&Carry
Partener: ZILE și NOPȚI

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.