Prima Seară de Operetă și Canțonete, joi

Cu bucurie și emoție, cu dor față de spectatori și față de actul artistic, după o perioadă dificilă pentru noi toți, Opera Brașov reia concertele și spectacolele, într-o variantă inedită, de această dată, în aer liber! Spațiul de care dispunem în curtea instituției, de pe strada Bisericii Române nr. 51, se pretează evenimentelor de mici dimensiuni, cu o scenă surpriză, dar și cu loc suficient pentru aproximativ 40 de spectatori.
Joi, 11 iunie 2020, de la ora 19.00, în curtea Operei Brașov, vă invităm să vă destindeți cu o Seară de Operetă și Canțonete. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim, scenografia este semnată de Rodica Garștea. Coregrafia: Alexandru Fotescu. Coordonator artistic: Silvia Papadopoulos. Regie scenă: Marilena Aldea. Pe scena amplasată în curte vor urca soliștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu, Maria Catrina, Corina Klein, Anda Pop, Cristina Radu, Carmen Topciu, Alexandru Aghenie, Lorand Cristian, Adrian Mărcan. Prezintă: Simona Manole. își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov.
în programul serii de joi, vă veți putea delecta cu pagini memorabile din operete celebre: J. Strauss – „Voievodul țiganilor”, E. Kalman – „Silvia”, „Contesa Maritza”, F. Lehar – „Văduva veselă”, dar și din lucrări românești îndrăgite: T. Brediceanu – „La seceriș”, N. Petri – „Cei trei muschetari”.
   

   Intrarea este liberă!

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Intrarea publicului va fi posibilă începând cu ora 18.00, în ordinea sosirii. Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se amână pentru o dată ulterioară.

Vă așteptăm cu drag!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.