Premieră: „Vitrina cu personaje”, spectacol-lecție pentru copii

în această lună plină de evenimente pentru „cei mari” prilejuită de cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet, Opera Brașov le-a pregătit o surpriză și micilor spectactori: miercuri, 11 noiembrie 2015, de la ora 11.00, în Sala Operei, va avea loc premiera spectacolului-lecție „Vitrina cu personaje”, în regia artistică a Andei Tabacaru-Hogea.
„Vitrina cu personaje” este un spectacol care se adresează copiilor între 8 și 12 ani ce, prin forma sa, dorește să-i familiarizeze cu genurile spectacolului muzical: opera, opereta și musicalul. Don Pizzicato și Donna Pianina, posesorii unei vitrine magice din care intră și ies personaje celebre din opere, operete și musicaluri, prezintă copiilor fragmente din operele „Nunta lui Figaro” și „Flautul fermecat”, de W. A. Mozart, „Bărbierul din Sevilla”, de Gioacchino Rossini, „Carmen”, de Georges Bizet, din operetele „Liliacul”, de Johann Strauss, „Silvia”, de Emmerich Kalmann, musicalurile „My Fair Lady”, de Fr. Loewe, „West Side Story”, de Leonard Bernstein. Scenariul este semnat de muzicologul și realizatorul tv, Santuzza Tălmăceanu-Dinescu, scenografia și costumele sunt concepute de Rodica Garștea. La pian: Simona Patriche. în distribuție: Cristina Rotundu, Corina Klein, Simona Mărcan, Maria Petcu-Catrina, Lăcrămioara Schuller, Cristina Roșu, Sonia Hazarian, Cristian Dicu, Mugurel Oancea, Lorand Cristian, Nicolae Zaharia. Regia tehnică: Dan Antipa.

   Preț bilete: 10 lei

Persoană de contact:
VIOLETA BRîNZEA – 0740 176 125; 0752 266 478
Tel. serviciu: 0268/419380

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Evenimentul se desfășoară sub egida „Brașov 2021 – Capitală Europeană a Culturii – Oraș Candidat”, demers pe care Opera Brașov îl susține.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.