Opera Brașov oferă cinci invitații la spectacolul de balet „Les Petits Riens”!

Opera Brașov, în colaborare cu Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov, oferă cinci invitații gratuite la spectacolul „Les Petits Riens”, singurul balet compus de W.A. Mozart, în condițiile aplicate de operatorul de transport regional. Orice tip de abonament de călătorie emis de RATBV S.A., cu o valabilitate de minim 30 de zile, achiziționat vineri, 17 mai 2019, între orele 06.00 și 21.00, de la punctul de vânzare RATBV S.A. din terminalul „Saturn” aduce drept beneficiu suplimentar un pachet cu două bilete gratuite la spectacolul de balet „Les Petits Riens”, pe muzică de W.A. Mozart. Evenimentul cultural va avea loc sâmbătă, 18 mai 2019, în Sala Operei Brașov, de la orele 17.00.
Clienții RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite își pot achiziționa orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la prețul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenți ori donatorii de sânge.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.