OPERA BRAȘOV în CONCERT

Joi, 5 iulie 2012, ora 18.30, Piața Sfatului 

 
Opera Brașov vă invită joi, 5 iulie, ora 18.30, la CONCERT în Piața Sfatului pentru a spune împreună „Good Bye!” stagiunii 2011 – 2012.  
Spunem „La revedere” unei stagiuni cu mari succese în țară și peste hotare, o stagiune cu Festival, trei premiere, turnee, spectacole cu  titluri importante de operă, operetă, balet, musical, spectacole pentru copii.
Soliști consacrați ai Operei Brașov pe care dumneavoastră, PUBLICUL, i-ați îndrăgit și aplaudat în spectacole grandioase, vor cânta și dansa pe scena din Piața Sfatului, joi 5 iulie 2012, ora 18.30.
întregul colectiv al Operei Brașov acordă  titlul de VEDETĂ –Dumnevoastră – SPECTATORILOR – cei care ați doborât mereu recorduri prin numărul, entuziasmul și căldura cu care ați susținut OPERA.
Soliștii și corul, precum și orchestra Operei Brașov condusă de tânărul dirijor TRAIAN ICHIM vor interpreta arii celebre din: Liliacul, Silvia, Vânzătorul de păsări, My Fair Lady, Nunta lui Figaro, Bărbierul din Sevilla…  în Piața Sfatului, devenită pentru o seară…  PIAȚA OPEREI!
 
Intrarea liberă.
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.