Opera Brașov continuă și în această stagiune colaborarea cu RAT Brașov!

La începutul acestei stagiuni, Opera Brașov și Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov continuă colaborarea avută și în sezonul artistic anterior și oferă brașovenilor cinci invitații gratuite la spectacolul cu opera „Lucia di Lammermoor” de G. Donizetti, de sâmbătă, 22 septembrie 2018, de la ora 18.30, din Sala Operei!
Astfel că orice tip de abonament de călătorie emis de RATBV S.A., cu o valabilitate de minim 30 de zile, achiziționat vineri, 21 septembrie 2018, între orele 10.00 și 18.00, de la punctul de vânzare „Gemenii” aduce drept beneficiu suplimentar un pachet de două bilete gratuite la evenimentul amintit.
Ca și în alte ocazii similare, clienții RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite își pot achiziționa orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la prețul întreg ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenți ori pentru donatorii de sânge.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.