O altfel de „Traviata”

Opera Brașov își deschide porțile noii stagiuni, 2013 – 2014, nu numai cu un titlu celebru din repertoriul liric, „La Traviata” de G. Verdi, ci și cu o expoziție de artă plastică, intitulată, cum altfel, decât… „Traviata”. Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 21 septembrie 2013, la ora 17.30, în foayerul Operei Brașov, cu o oră înainte de a se da gongul începutului de spectacol. Evenimentul este organizat de Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala Brașov.
U.A.P. Brașov face parte din Uniunea Artiștilor Plastici, cu sediul la Alba Iulia. Această asociație s-a născut din dorința de a încuraja creatorii de frumos, de opere de artă, pentru că arta și creativitatea sunt concepte care au devenit accesibile tuturor. Oameni care lucrează în domenii diferite, nu numai cei care fac arta ca profesie, pot fi uneori surprinzători prin naturalețea exprimării artistice. Iar această uniune își propune să arate publicului larg tocmai această realitate.
Filiala U.A.P. Brașov nu face altceva decât să încurajeze și să susțină exprimarea artistică prin evenimentele pe care le organizează. Unul dintre acestea este și Expoziția de Artă „Traviata” găzduită, unde se putea mai nimerit, decât la Opera Brașov.
Anca Timiș, Elena Oleniuc, Margareta Gyulai Nagy, Iosif Virag, Lidia Bășa, Ioana Bogdan, Dana Ioniță, Dorina Muntean, Silvia Abagiu Bulgaru, Diana Pitiș, Aniko Szasz-Benedek, Andra Maria Lavric, Oana Baciu, Maria Fătu, Rodica Garștea (scenograf al Operei Brașov), Romeo Crișan Paraschivescu, Cornelia State Toma, Cătălin Rădulescu sunt artiștii brașoveni care vor aduce în fața dumneavoastră, a publicului, viziunile lor artistice asupra dramei „Traviata”. Vor fi lucrări în stil clasic, dar și puncte de vedere moderne transpuse de penel pe pânză.
Lucrările vor putea fi admirate în foayerul Operei Brașov timp de o lună.
Vă așteptăm cu mare drag atât la vernisaj, cât și pe perioada expoziției, să o vizitați!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.