„My Fair Lady”, musical-ul perfect, în Grădina de vară a Operei Brașov!

Sâmbătă, 12 septembrie 2020, de la ora 18.00, în Grădina de vară a Operei Brașov, vă invităm să urmăriți cele mai reprezentative momente din celebrul musical: „My Fair Lady” de Fr. Loewe. Inspirată după piesa „Pygmalion” a dramaturgului englez George Bernard Shaw, această lucrare a încântat generații încă de la premiera ce a avut loc la New York, pe Broadway, în anul 1956, fiind numită „musicalul perfect”.

în distribuție:
Eliza Doolittle – Corina Klein
Henry Higgins – Liviu Iftene (debut)
Colonelul Pickering – Lorand Cristian
Alfred P. Doolittle – Dan Popescu
Freddy Eynsford-Hill – Mugurel Oancea
D-na Higgins – Nora Vlad
D-na Pearce – Gabriela Hazarian
D-na Hopkins –  Cristina Roșu

își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov.

Conducerea muzicală a acestui spectacol îi aparține maestrului Mircea Holiartoc. Regia artistică este semnată de Anda Tăbăcaru. Adaptarea scenică: Anda Pop. Scenografia: Rodica Garștea. Coregrafia: Ioan Dorin Coșeriu. Mișcarea scenică: Iulia Coșeriu. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

   Preț bilete: 20 lei


Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se reprogramează.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.