Musicalul perfect, „My Fair Lady”, la Opera Brașov

Vineri, 26 septembrie 2014, de la ora 18.30, publicul brașovean este invitat în Sala Operei la un spectacol în care teatrul, muzica și dansul se reunesc într-un musical celebru ce încântă publicul de aproape douăzeci de stagiuni: „My Fair Lady”, de Fr. Loewe. Alături de Simona Mărcan (în rolul Elizei Doolittle) și Nicolae Zaharia (în rolul profesorului Henry Higgins), vor evolua artiștii Dan Popescu, Cristian Fieraru, Mugurel Oancea, Nora Vlad, Ioana Mărgărit, Andromeda Nemeș, Ibolya Kosa, Florin Grama, Cristian Dicu, Marcel Zănescu. Conducerea muzicală va aparține dirijorului Dorel Munteanu. Regia artistică este semnată de Anda Tabacaru Hogea, scenografia de Celia Rizescu și Șerban Iuca, iar coregrafia de Mihai Mândruțiu și Dorin Coșeriu. Dirijor cor: Ciprian Țuțu.
Inspirat după piesa „Pygmalion” a dramaturgului englez George Bernard Shaw, musicalul „My Fair Lady” a încântat generații de la premiera ce a avut loc la New York pe Broadway în anul 1956, fiind numit „musicalul perfect”. Premiera londoneză a avut loc doi ani mai târziu, succesul fiind încununat de filmul american creat de regizorul George Cukor, în anul 1964, ce i-a avut în distribuție pe Rex Harrison și Audrey Hepburn.

   Preț bilete: 20 lei; 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380.
Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care mai rămân bilete disponibile).

 Foto: InStudio Brașov

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.