Musical-ul „Nota zero la purtare” se va juca în prezența lui Marius Țeicu și a Adei Vertan

Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2019, ediția a XVII-a, continuă joi, 10 octombrie 2019, de la ora 17.00, în Sala Operei, cu cea mai recentă premieră a Operei Brașov: musical-ul „Nota zero la purtare”, pe muzica îndrăgitului Marius Țeicu, având un text adaptat de Ada Vertan. Surpriza o constituie prezența, la Brașov, a compozitorului și a libretistei, cu prilejul acestei reprezentații.
Spectacolul (re)aduce în prim-plan viața de liceu, cu conflictele din sălile de clasă, farsele școlărești, pline de umor, sfiala primelor întâlniri, durerea eșecurilor și, nu în ultimul rând, preocuparea pentru propriul viitor.
„Spectacolul oferă o serie de momente, de la cele mai simple, la cele mai complexe din punct de vedere tehnic, de la cele fără ritm – ad libitum, la cele cu ritmuri diverse. Aceste ritmuri (rock and roll, samba, disco, rapp) îi obligă pe actori la performanțe pe plan vocal, dar și coregrafic”, mărturisește Marius Țeicu, cel care compune muzica și altor spectacole aflate în repertoriul Operei Brașov și jucate cu mult succes: „Gulliver în Țara Piticilor”, „Frumoasa din Pădurea Adormită” sau „Micuța Dorothy”.
Distribuția spectacolului este alcătuită din artiștii Operei Brașov: Cristina Coatu – Maria Manole, Dan Ionescu – Adrian Oproiu (Karate), Mugurel Oancea – Ștefan Ursu, Bogdan Mirică – Mihai Pop (Mișu), Emil Dumbravă – Ion Corvin (Barbarossa), Andromeda Nemeș – Mia Luca, Mihai Burlacu – Octavian Săvescu, Valer Lucaciu – Cristian Bădina, Aurel Aron – Ioan Lazăr (Johny), Ștefan Schuller – Horia Chițiba (Vucea)/Dirigintele, Lorand Cristian – Profesorul de geografie (Columb), Lucian Burlacu – Directorul/Manole, Ion Tașcă – Administratorul, Simona Manole – Georgiana Modorcea, Alina Ichim – Ana Maria Longhin, Mihaela Marele – Camelia Roberta Popescu. își dă concursul Baletul Operei Brașov. Regia artistică este semnată de tânăra regizoare Silvia Papadopoulos. Scenografia îi aparține Rodicăi Garștea. Coregrafia poartă semnătura Ramonei Mezei. Regie scenă: Dan Antipa.

   Preț bilete: 25 lei (Pentru acest spectacol nu mai sunt bilete disponibile!)

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Sponsori: KRONOSPAN
          Apa minerală ZIZIN

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.