„Mozartissimo”, recital extraordinar în Festivalul W.A. Mozart

Sâmbătă, 3 februarie 2018, de la ora 18.30, în Sala Operei, în continuarea Festivalului W.A. Mozart, 2018, organizat de Opera Brașov, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Brașov, vă invităm la recitalul extraordinar „Mozartissimo”, susținut de contratenorul Cezar Ouatu și pianista Ioana Maria Lupașcu. în programul acestui inedit eveniment, contratenorul Cezar Ouatu va aborda arii din repertoriul compus în perioada de tinerețe a compozitorului austriac, reliefând un Mozart tânăr și savuros: „Caro, lontano” – „Ascanio in Alba”, „Va, l’error mio la palesa” și „Venga pur minacci e frema” – „Mitridate”, „Voi che sapete” și „Non so piu cosa son” – „Nunta lui Figaro”, lieduri: „Dans un bois solitaire”, „Abendempfindung”, „An Chloe”, „Das Veilchen”, aria „Agnus Dei” – „Coronation Mass”, în timp ce lucrările de pian solo pornesc de la maturitate către sfârșitul vieții: „Fantezia în re minor kv 397”, „Fantezia in do minor kv 475”, „Rondo kv 510”.

   Preț bilete: 20 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Sponsor: KRONOSPAN

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.