Mozaic sonor în Cetatea Rupea

Opera Brașov vă invită duminică, 15 august 2021, de la ora 18.00, la Cetatea Rupea, să participați la un nou eveniment muzical intitulat „Mozaic sonor la Cetate”, desfășurat între zidurile obiectivului istoric și turistic din județul Brașov. Recitalul va fi susținut de soliștii: Corina Klein și Daniel Vâlcoci, Cvartetul Bel-Art (Luminița Cucu – flaut, Constantin Condoiu – vioară, Mina Ciulică – violă, Adrian Pintea – contrabas) și pianista Lioara Frățilă (lector dr. univ. la Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov).

În programul acestei seri, veți putea audia piese celebre, cum ar fi „Love Me Tender”, Try to Remember”, „When I Fall in Love” sau canțonete: „Santa Lucia Luntana”. Cvartetul oferă un repertoriu tractiv, de la fragmente de muzică clasică: „Dans ungar nr. 5” de J. Brahms, „Habanera” din opera „Carmen” de G. Bizet sau „Vals” de D. Shostakovich și cântece care au făcut istorie: „Por una cabeza” de C. Gardel, „Cielito lindo” de S. Yradier sau „Et si tu n’existais pas” a lui Joe Dassin.

Participarea la recital este condiționată doar de achiziționarea unui bilet de vizitare a Cetății Rupea!

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Eveniment desfăşurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.