Masca de protecție este obligatorie la evenimentele Operei Brașov!

Conform Hotărârii nr. 18/29 iulie 2020, emisă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, în contextul limitării răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, la spectacolele organizate de Opera Brașov în aer liber, purtarea măștii de protecție este obligatorie!
„Art.2 Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane, pe raza județului Brașov, desfășurate atât în interior, cât și în exterior, începând cu data de 01.08.2020, orele 06.00” – se menționează în Hotărârea amintită.
Solicităm insistent tuturor persoanelor care vor participa la evenimentele noastre să poarte masca de protecție în mod corespunzător pe toată durata desfășurării spectacolelor! „Art.5 Sunt exceptați de la obligativitatea purtării măștii de protecție copiii cu vârstă mai mică de 5 ani”, se mai arată în Hotărâre.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm, cu drag și în siguranță, la evenimentele noastre ce au loc în Curtea Operei Brașov!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.