Maria Tănase & Edith Piaf – O prietenie muzicală

Miercuri, 4 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Operei Brașov, debutează cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet 2017, în organizarea Operei Brașov, cu sprijinul Consiliului Local Brașov și a Primăriei Municipiului Brașov. Evenimentul de deschidere, concertul extraordinar „Maria Tănase & Edith Piaf – O prietenie muzicală” este oferit de Kamerata Kronstadt, dirijată de maestrul Cristian Oroșanu și îi are ca invitați pe Alexandra Fits – voce, Mariano Castro – pian (cel care semnează și aranjamentele muzicale ale pieselor acestui concert) și Georgia Gulea – nai.
Maria Tănase a cântat din repertoriul lui Edith Piaf. Interesant este faptul că și Edith Piaf a cântat din repertoriul Mariei Tănase. Kamerata Kronstadt vă invită într-o călătorie muzicală ce unește cele două artiste, cele doamne ale cântecului românesc și francez, într-un concert unic, interpretat de inegalabila Alexandra Fits.
Pentru acest concert nu mai sunt bilete disponibile!

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.