Marea Gală a Festivalului 2016

Sâmbătă, 5 noiembrie 2016, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la deschiderea celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet 2016 (organizat de Opera Brașov, Consiliul Local și Primăria Municipiului Brașov), cu Marea Gală a Festivalului. Evenimentul de sâmbătă seara este unul extraordinar, în care sunt invitați soliști de renume din România și Ucraina vor încânta publicul prezent, este vorba de Diana Țugui (Opera Națională Română Cluj-Napoca) – soprană, Iryna Zhytynska (Ucraina) – mezzosoprană, Florin Guzgă (Opera Națională Română Iași) – tenor, Lucian Petrean (Cluj-Napoca) – bariton. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim, iar gala va fi prezentată de binecunoscutul Marius Constantinescu, realizator de emisiuni la Televiziunea Română.
în programul spectacolului din această seară, veți putea audia arii din lucrări de referință ale liricii universale: G. Verdi – „Otello”, „Traviata”, „Rigoletto”, „Nabucco”, G. Puccini – „Turandot”, „Boema”, J. Massenet – „Werther”, U. Giordano – „Andrea Chenier”, V. Bellini – „Norma” sau C. Saint-Saëns – „Samson și Dalila”.

   Preț bilete: 50 lei; 40 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.