„L’Heure d’Or de Paris”, spectacol extraordinar de balet, pe muzică franceză

Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la primul spectacol de balet din 2018 – „L’Heure d’Or de Paris”, pe muzică aparținând clasicilor francezi: C. Debussy, Ch. Gounod, J. Massenet, C. de Saint-Saëns și colaj de chansonete celebre interpretate „live” de soliștii Operei Brașov și invitata specială a acestui spectacol, îndrăgita soprană Daniela Vlădescu.
„L’Heure d’Or de Paris” este un spectacol de balet neoclasic, având libretul, coregrafia și regia semnate de binecunoscutul balerin Horațiu Cherecheș de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, care va fi și protagonist pe scena Operei Brașov. Coregrafia spectacolului se bazează pe elemente de amploare tehnică, de perfecțiune estetică, de duet ale baletului clasic, de îmbinare inedită a mișcării și decorului, pe muzică cântată live. în distribuție, pe lângă balerinii invitați de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța: Irina Mihaiu, Mizuki Kubota, Horațiu Cherecheș, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu și Mihai Pâslaru, își dau concursul soliștii și ansamblul de balet al Operei Brașov: Iulia Coșeriu, Cristina Rotundu, Mihaela Pop, Valentina Mirică, Miruna Moldoveanu, Alexandra Scriminț, Nicoleta Sasu, Liliana Țărâncă, Diana Drăgan, Kalina Vladimirova, Dorin Mirea, Adrian Scriminț, Matei Rada.
   Chansonetele, cântate odinioară de îndrăgiții Edith Piaf, Charles Aznavour, Yves Montand, vor fi interpretate de soliștii Operei Brașov: Anda Pop, Cristina Radu, Alexandru Aghenie, Lorand Cristian.
   Asistent coregrafie: Ramona Mezei, scenografia: Rodica Garștea.

   Preț bilete: 30 lei; 20 lei

    Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.