La început de vacanță, copiii sunt invitați la „Gulliver în Țara Piticilor”

Duminică, 3 februarie 2019, de la ora 17.00, în Sala Operei, la început de vacanță, copiii sunt invitați, împreună cu părinții și bunicii, la spectacolul „Gulliver în Țara Piticilor”, având un scenariu scris de Silvia Kerim și muzica compusă de îndrăgitul Marius Țeicu. Inspirat din paginile literare ale lui Jonathan Swift, spectacolul este creat în culori vii, iar copiii se pot bucura de lumea piticilor din Ținutul Liliputh, unii voioși, alții morocănoși, alții pofticioși, pitici care încearcă împreună cu regele lor să îl cunoască pe uriașul Gulliver și să se împrietenească. Muzica spectacolului, creată de compozitorul Marius Țeicu, este extrem de melodioasă și sugestivă, spectacolul are multă vivacitate, dar și multe învățăminte, copiii trebuind să înțeleagă că minciuna nu ajută la nimic, dimpotrivă, complică viața și o urâțește.  Decorul variat și colorat, pe scenă imaginându-se insula în formă de pălărie, multe mecanisme de ceasuri pe care le învârt piticii. Cântece lirice și cântece ritmate animă povestea (Cântecul lui Barbă Cot și Cântecul Sfiosului, Cântecul lui Gulliver, Cântecul prințesei Iasomie, Cântecul supunerii, Inamic rock, Bâza,  Samba pisicilor), copiii putând participa la vraja lui Gulliver, putând juca Bâza cu regele, putându-se juca cu piticii, putând admira personaje de poveste, fantastice, dar cu trăiri omenești, încărcate de emoție.
în distribuție: Mugurel Oancea, Ștefan Schuller, Alina Ichim, Corina Klein, Bogdan Mirică, Cristian Dicu, Andreea Gurguiatu, Dorin Iuga, Irina Iftene, Meda Enăcache, Adriana Simion, Mădălina Lucaciu, Miruna Moldoveanu, Anca Panait, Andromeda Nemeș, Florin Grama, Marius Tămășanu. își dă concursul Baletul Operei Brașov. Regia este semnată de Anda Tabacaru. Scenografia: Rodica Garștea. Coregrafia: Nermina Damian. Regie scenă: Dan Antipa.

   Preț bilete: 20 lei (Pentru acest spectacol nu mai sunt bilete disponibile!)

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Persoană de contact: Violeta Brînzea – 0740.176.125, 0752.266.478

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.