La Cenerentola (Cenușăreasa)

Operă de G. Rossini

Sâmbătă, 8 Iunie 2013, ora 18.30, Sala Operei

Dirijor: TRAIAN ICHIM 

Regia: CARMEN DOBRESCU

V-a întristat, copil fiind sau oameni mari, povestea Cenușăresei? Știm cu toții că binele triumfă! De asta ne asigură și Gioacchino Rossini în „La Cenerentola” – nimeni alta decât Cenușăreasa din basmul copilăriei noastre, Cenușăreasa cu inima bună, iertătoare a tuturor ofenselor, Cenușăreasa devenită soția prințului, fericită până la adânci bătrâneți alături de alesul ei.
„La Cenerentola” nu i-a adus lui Rossini succes deplin la premiera din 1817 de la Roma, dar în cele două secole trecute de atunci, opera lui s-a impus.
Felul în care Rossini își creează personaje credibile, pline de farmec și prospețime, într-o perioadă fantezistă, vocile cu adevărat excepționale din Opera Brașov: Carmen Topciu (rol Cenușăreasa), Lăcrămioara Schuller, Anda Pop, Mihai Irimia, Marian Pop, Petru Burcă (Opera Națională Cluj), Marian Rește, precum și „vocile” orchestrei, toate într-o caldă îmbrățisare cântă bucuria unei seri. Iar când toate se petrec în Sala Operei Brașov, atunci ești convins că… aceasta-i OPERA!

CORUL și ORCHESTRA OPEREI BRAȘOV

Text prezentare: Cornelia Petre

   Preț bilete: 20 lei; 10 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Marți – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.