Joi – „Duete celebre din opere și operete” I

Joi, 25 iunie 2020, de la ora 19.00, în curtea de pe strada Bisericii Române nr. 51, vă invităm la prima parte a spectacolului „Duete celebre din opere și operete”, în care soliștii vă vor prezenta cele mai frumoase momente cântate în duet în lucrările lirice din repertoriul universal și românesc. Vă veți întâlni cu Norina și bătrânul Don Pasquale, care tânjește după o căsătorie cu ea, personaje din opera „Don Pasquale” de G. Donizetti, cu fragila Mimi și poetul Rodolfo și frumoasa lor poveste de iubire din opera „Boema” de G. Puccini, cu tinerele Fiordiligi și Dorabella din opera mozartiană „Cosi Fan Tutte”, cu îndrăgostiții Hanna și Danillo din opereta „Văduva veselă” de F. Lehar, dar și cu Ciprian Porumbescu și iubita acestuia, Bertha, din opereta „Lăsați-mă să cânt” de Gherase Dendrino. Orchestra va fi dirijată de maestrul Traian Ichim. Corul Operei Brașov a pregătit, de asemenea, câteva fragmente muzicale special alese pentru această seară, iar Baletul Operei Brașov va ilustra, prin dans, „bijuteriile” lirice.
Pe scena în aer liber din curtea Operei Brașov, amenajată într-un timp record, vor urca soliștii: Mădălina Bourceanu, Aurelia Florian, Valentina Mărgăraș, Anda Pop, Lăcrămioara Schuller, Carmen Topciu, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Valentin Marele, Ștefan Schuller. Prezentarea acestui spectacol va fi făcută de Simona Manole. Scenografia este semnată de Rodica Garștea. Regie scenă: Dan Antipa.

   Preț bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

Vă așteptăm cu drag!

Foto: „Cosi Fan Tutte”, operă de W.A. Mozart

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.