Invitații la „Coppelia”, prin RAT Brașov

Opera Brașov continuă și în acest an colaborarea cu RAT Brașov, operatorul care efectuează serviciul public de transport local de călători, și oferă brașovenilor zece bilete gratuite la spectacolul de balet – „Coppélia”, pe muzică de L. Delibes – ce avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, de la orele 18.30, în Sala Operei. Cele cinci invitații pentru câte două persoane la spectacolul „Coppélia” vor fi oferite primelor cinci persoane care vineri, în intervalul orar 07.00 – 13.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în stația Gemenii, sensul spre centrul orașului.
Ca și în alte ocazii similare, clienții RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite își pot achiziționa orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la prețul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenți ori donatorii de sânge.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.