Invitații gratuite, prin RAT Brașov, la spectacolul de balet „Tanzen mit Mozart”

Opera Brașov continuă, și în această lună, colaborarea cu Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov, operatorul care efectuează serviciul public de transport local de călători și oferă brașovenilor zece invitații gratuite la spectacolul de balet „Tanzen mit Mozart”, pe muzică de W.A. Mozart. Evenimentul cultural va avea loc sâmbătă, 16 martie a.c., în Sala Operei Brașov, de la orele 18.30. Orice tip de abonament de călătorie emis de RATBV S.A., cu o valabilitate de minim 30 de zile, achiziționat mâine, 15 martie 2019, între orele 06.00 și 15.00, de la punctul de vânzare RATBV S.A. „Berzei” aduce drept beneficiu suplimentar un pachet cu două bilete gratuite la spectacolul amintit.
Ca și în alte ocazii similare, clienții RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite își pot achiziționa orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la prețul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenți ori donatorii de sânge.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.