Invitație la premieră: „Nota zero la purtare”!

Sâmbătă, 1 iunie 2019, și duminică, 2 iunie 2019, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la premiera musicalul-ului „Nota zero la purtare”, creat de îndrăgitul compozitor Marius Țeicu, pe un text adaptat de Ada Vertan. Spectacolul (re)aduce în prim-plan viața de liceu, cu conflictele din sălile de clasă, farsele școlărești, pline de umor, sfiala primelor întâlniri, durerea eșecurilor și, nu în ultimul rând, preocuparea pentru propriul viitor.
„Spectacolul oferă o serie de momente, de la cele mai simple, la cele mai complexe din punct de vedere tehnic, de la cele fără ritm – ad libitum, la cele cu ritmuri diverse. Aceste ritmuri (rock and roll, samba, disco, rapp) îi obligă pe actori la performanțe pe plan vocal, dar și coregrafic”, mărturisește Marius Țeicu, cel care compune muzica și altor spectacole aflate în repertoriul Operei Brașov și jucate cu mult succes: „Gulliver în Țara Piticilor”, „Frumoasa din Pădurea Adormită” sau „Micuța Dorothy”.
Distribuția spectacolului este alcătuită din artiștii Operei Brașov, dar și din studenți ai Facultății de Muzică de la Universitatea „Transilvania” Brașov:
Maria Manole – Cristina Coatu/Corina Purcărea
Adrian Oproiu (Karate) – Mădălin Groza/Dan Ionescu
Ștefan Ursu – Vlad Moldoveanu/Mugurel Oancea
Mihai Pop (Mișu) – Claudiu Bugnar/Bogdan Mirică
Ion Corvin (Barbarossa) – Emil Dumbravă/Adrian Stănilă
Mia Luca – Andromeda Nemeș/Anca Panait
Octavian Săvescu – Mihai Burlacu/Marius Tămășanu
Cristian Bădina – Valer Lucaciu
Ioan Lazăr (Johny) – Aurel Aron
Horia Chițiba (Vucea)/Dirigintele – Ștefan Schuller/Nicolae Zaharia
Profesorul de geografie (Columb) – Lorand Cristian
Directorul/Manole – Lucian Burlacu
Administratorul – Ion Tașcă
Georgiana Modorcea – Simona Manole
Ana Maria Longin – Alina Ichim
Camelia Roberta Popescu – Mihaela Marele

își dă concursul Baletul Operei Brașov.

Regia artistică a spectacolului „Nota zero la purtare” este semnată de Silvia Papadopoulos. Scenografia: Rodica Garștea. Coregrafia: Ramona Mezei. Regia tehnică: Dan Antipa.

   Preț bilete: 25 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.