Gala Tinerelor Talente ale Artei Lirice deschide Festivalul din acest an!

Sâmbătă, 31 octombrie 2015, de la ora 18.30, în Sala Operei, Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2015, ediția a XIII-a (organizat de Opera Brașov, Consiliul Local Brașov și Primăria Municipiului Brașov), se deschide cu Gala Tinerelor Talente ale Artei Lirice. Evenimentul oferă șansa viitorilor interpreți lirici, așa cum a făcut-o în repetate rânduri în cadrul Studioului Experimental de Operă unde tinerii artiști, regizori sau soliști, au ocazia să-și pună în valoare talentul, studenți și masteranzi ai Facultăților de Muzică din București, Cluj-Napoca, Iași și Brașov – de a evolua pe o scenă profesionistă de spectacol, într-o elegantă gală, în cadrul Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet de anul acesta. Invitați: Mădălina Bourceanu – soprană, Noemi Karacsony – mezzosoprană, Paula Iancic – soprană, Bianca Mărgean – soprană, Florin Guzgă – tenor, Daniel Pascariu – bas-bariton, Ion Stancu – bas.
în programul serii, pagini muzicale renumite: „Don Giovanni” și „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, „Trubadurul”, „Aida” și „Rigoletto” de G. Verdi, „Faust” și „Romeo și Julieta” de Ch. Gounod, „Boema” și „Tosca” de G. Puccini, „Văduva veselă” și „Giuditta” de Fr. Lehar, „Silvia” de E. Kalman, „Liliacul” de J. Strauss. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Dorel Munteanu, iar gala va fi prezentată de binecunoscutul realizator de emisiuni tv, Marius Constantinescu. își dă concursul Orchestra Operei Brașov.

   Preț bilete: 40 lei

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Evenimentul se desfășoară sub egida „Brașov 2021 – Capitală Europeană a Culturii – Oraș Candidat”, demers pe care Opera Brașov îl susține.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.