Gala Operetei Maghiare 2017

Sâmbătă, 14 octombrie 2017, de la ora 19.00, în Sala Operei, Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2017 continuă cu Gala Operetei Maghiare, un eveniment tradițional, cu care publicul s-a obișnut an de an. Această gală îi are ca invitați pe soliștii din Ungaria: Benedekffy Katalin, Ádám Zsuzsanna, Tamás Kóbor, pe artiștii maghiari de la Opera Maghiară Cluj-Napoca: Barabás Zsuzsa, Fülöp-Gergely Timea, Ádám János, dar și de la Opera Națională Română Cluj-Napoca – Fülöp Marton. Programul acestei gale ne va purta prin universul memorabil al literaturii muzicale ungare, de la „Silvia”, „Baiadera” și „Contesa Maritza” de E. Kalman, „Bal la Savoy” și „Victoria și-al ei husar” de P. Abraham, „Contesa Lili” și „Locotenentul Maria” de Huszka JenÅ‘ la „Giuditta” și „Văduva veselă” de Fr. Lehar. La pupitrul Orchestrei Operei Brașov, se va afla dirijorul József Horváth (Opera Maghiară Cluj-Napoca și Opera Națională Română Cluj-Napoca).

   Preț bilete: 50 lei; 40 lei

în stagiunea 2017 – 2018, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

Biletele se vând la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268-419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Partener: ZILE & NOPȚI

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.