„Gala martisorului” la Opera Brasov

Sâmbătă 26 februarie, de la ora 18,30, oseară de excepție!

Luna FEBRUARIE a lui 2011 a fost gândită de regizorul Cristian Mihăilescu ,a fi una specială pentru „îndrăgostiți”…îndrăgostiți de natură ,de viață ,de ființa dragă,de operă…. …. îndrăgostiți de FRUMOS.
Februarie la OPERA Brasov este o lună a concertelor:gala de operă,gala de operetă,gala de balet … o luna întreagă cu un program deosebit pentru un public deosebit: arii celebre, titluri celebre, ariști celebri, coruri și balet …

Soliștii și Baletul Operei Brasov, vor crea momente deosebite,prefigurând parcă o primăvară minunată a lui 2011.

Cristina Radu, Nicoleta Chirila ,Corina Klein,Simona Mărcan,Mirela Zafiri,Ioana Mărgărit ,Cristina Roșu,Lăcrăamioara Schuller,Sonia Hazarian, Alexandru Aghenie ,Liviu Iftene ,Vitalii Dumitru ,Nicolaie Zaharia .

Dacă mai amintim că regia și prezentarea sunt semnate de maestrul Cristian Mihăilescu iar acompaniamentul este asigurat la pian de „omul orchestră „ –Ovidiu Mezei ,putem numi GALA MĂȚIȘORULUI care încheie seria acestor spectacole cu” iz de salon vienez: Gala Galelor.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.