Gala „Johann Strauss” sau „gala indragostitilor” la Opera Brasov

Opera Brașov ne invită la gala „Johann Strauss” – „gala îndrăgostiților”, vineri, 11 februatie a.c., de la ora 18.30.

Luna februarie a lui 2011 a fost gândită de regizorul Cristian Mihăilescu, a fi una specială pentru „îndrăgostiți”… îndrăgostiți de natură ,de viață ,de ființa dragă,de operă… îndrăgostiți de FRUMOS .

Februarie la OPERA Brasov este o lună a concertelor :gala de operă,gala de operetă,gala de balet … o luna întreagă cu un program deosebit pentru un public deosebit: arii celebre, titluri celebre, ariști celebri, coruri și balet.

Participă: Valentina Mărgăraș, Gabriela Hazarian, Asineta Răducan, Adrian Mărcan Valentin Marele, Mihai Irimia, Cristian Fieraru,Gabriel Oană Cosmin Marcovici (Opera Națională Română Iași), Corul si Baletul Operei Brasov, in arii celebre din LILIACUL,SANGE VIENEZ, VOIEVODUL TIGANILOR, POLKA

Daca mai amintim ca regia si prezentarea sunt semnate de maestrul Cristian Mihailescu iar la pupitrul de comanadă a orchestrei este maestrul Dorel Munteanu,putem fi siguri că a două GALĂ a lunii februarie va primi un meritat premiu al excelenței.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.