Gala de balet la Opera Brasov

ambata, 19 februarie a.c., de la ora 18:30, Opera Brasov ne invita la „Gala de balet” o seara de exceptie cu momente celebre din dansul clasic si contemporan cu Baletul Operei Brasov ( Iulia Coșeriu ,Genoveva Breaz ,Mihaela Fărcășanu ,Nicoleta Sasu ,Alexandra Scriminț ,Dorin Coșeriu ,Adrian Scriminț ) și invitații săi: Corina Dumitrescu –„ esența pură a mișcării și grației „- cum este definită de criticii de arta baletului, și Gigel Ungureanu, prim –balerini la Opera Nationala Bucuresti, Andreea Jura si Dan Haja din Cluj –Napoca Ei toti alaturi de Ansamblul de Balet al Operei Brasov vor delecta marele public al „indragostitilor”, cu zarzuele si momente celebre pe muzica lui: Mozart, Strauss, Ceaikovski, Shostakovich, Luis Amstrong.

Luna FEBRUARIE a lui 2011 a fost gândită de regizorul Cristian Mihăilescu,a fi una specială pentru „îndrăgostiți”…îndrăgostiți de natură,de viață,de ființa dragă,de operă…. …. îndrăgostiți de FRUMOS . Februarie la OPERA Brasov este o lună a concertelor:gala de operă,gala de operetă,gala de balet … o luna întreagă cu un program deosebit pentru un public deosebit: arii celebre, titluri celebre.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.