„Frumoasa din Pădurea Adormită”, spectacol în vacanță!

Opera Brașov oferă o surpriză copiilor din învățământul preșcolar și primar, care vor fi în vacanță la începutul lunii noiembrie: marți, 1 noiembrie 2016, de la ora 17.00, în Sala Operei, sunt invitați, împreună cu părinții și bunicii, desigur, la spectacolul „Frumoasa din Pădurea Adormită”, un musical creat de îndrăgitul compozitor Marius Țeicu și scenarista Silvia Kerim, după basmul lui Charles Perrault.
O poveste minunată, care le transmite celor mici să nu uite să-și realizeze visurile copilăriei când vor fi mari, iar celor mari să mai creadă că binele poate învinge răul așa cum o făceau atunci când erau copii.
în distribuție, artiștii Operei Brașov: Mariana Tomescu, Andromeda Nemeș, Simona Mărcan, Geanina Tomescu, Cristina Roșu, Anca Manea, Rodica Iuga, Nicolae Zaharia, Mugurel Oancea, Cristian Dicu. Regia spectacolului este semnată de Attila Török, scenografia de Șerban Iuca, iar coregrafia și mișcarea scenică de Nermina Damian.

   Preț bilete: 20 lei – adulții; 10 lei – copiii

Biletele se vând la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51, tel. 0268/419380. Program: Luni – Vineri 10 – 17 și cu o oră înainte de începerea spectacolului (în cazul în care mai rămân bilete disponibile).

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.