„Frumoasa din Pădurea Adormită”, pentru copii, duminică, în două reprezentații

Duminică, 21 iunie 2020, de la orele 17.00 și 18.30, în curtea Operei Brașov sunt așteptați copiii pentru a viziona un spectacol foarte îndrăgit: „Frumoasa din Pădurea Adormită”, pe muzică de Marius Țeicu și scenariul scris de Silvia Kerim, după basmul cu același nume de Charles Perrault. Una din cele mai frumoase și mai cunoscute povești va fi interpretată de artiștii Operei Brașov: Mariana Tomescu, Corina Klein, Simona Manole, Asineta Răducan, Cristina Roșu, Alina Ichim, Sonia Hazarian, Ștefan Schuller, Mugurel Oancea, Marius Tămășanu, alături de Baletul Operei Brașov. Regia artistică este semnată de Attila Török. Scenografia: Șerban Iuca. Coregrafia: Nermina Damian. Regie scenă: Dan Antipa.

   Preț bilete: 10 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției noastre, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

în caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare. 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.