„Frumoasa din Pădurea Adormită”, invitație pentru copii la Opera Brașov

Miercuri, 14 octombrie 2020, de la ora 11.00, la Opera Brașov, copiii sunt invitați să se bucure de îndrăgitul spectacol „Frumoasa din Pădurea Adormită”, un musical compus de Marius Țeicu, având scenariul scris de Silvia Kerim, după basmul cu același nume de Charles Perrault. Una din cele mai frumoase și mai cunoscute povești va fi interpretată de artiștii Operei Brașov: Mariana Tomescu, Corina Klein, Simona Manole, Lăcrămioara Schuller, Cristina Roșu, Alina Ichim, Sonia Hazarian, Ștefan Schuller, Bogdan Mirică, Marius Tămășanu. își dă concursul Baletul Operei Brașov. Regia spectacolului este semnată de Attila Török. Scenografia: Șerban Iuca. Coregrafia: Nermina Damian. Regie scenă: Dan Antipa.

Preț bilete: 15 lei
Bilete disponibile : 113
Durata spectacolului: 1 h

Persoană de contact: VIOLETA BRîNZEA – 0740176125; 0752266478

BILETE ONLINE

Biletele se pun în vânzare de joi, 8 octombrie 2020, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 14.

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Eveniment susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

La evenimentele Operei Brașov, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă prevăzută de 1,5 m. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

 

 

 

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.