Farmecul Operei, concert extraordinar în Piața Sfatului

Opera Brașov se pregătește de inaugurarea celei de-a 65-a stagiuni din istoria instituției! Programul de spectacole din septembrie cuprinde titluri îndrăgite de operă și operetă, de la „Traviata” de G. Verdi – tradiționala deschidere de stagiune din fiecare an, la cea mai recentă premieră, „Voievodul țiganilor” de J. Strauss, pentru ca luna să se încheie cu tulburătoarea „Carmen” de G. Bizet. Luna octombrie este dedicată, în întregime, celei de-a XV-a ediții a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet, care vă așteaptă cu numeroase evenimente de excepție și, totodată, cu multe surprize.
în preambulul deschiderii stagiunii 2017 – 2018, Opera Brașov organizează sâmbătă, 9 septembrie 2017, de la ora 19.00, în Piața Sfatului, tradiționalul Concert extraordinar intitulat „Farmecul Operei”, care și anul acesta este dedicat Sfintei Fecioare Maria, ocrotitoarea orașului. în această călătorie muzicală sunteți invitați să parcurgeți, împreună cu soliștii, corul și orchestra instituției brașovene, pagini muzicale celebre compuse de G. Verdi – „Bal mascat” (mult așteptata premieră din toamna acestui an), „Rigoletto”, „Il Trovatore”, G. Donizetti – „Don Pasquale”, G. Bizet – „Carmen”, P. Mascagni – „Cavalleria Rusticana”, J. Strauss – „Voievodul țiganilor”, E. Kalman – „Silvia” sau „Contesa Maritza”, dar și musical și creații românești de o deosebită popularitate.
în cadrul acestui spectacol îi veți asculta pe soliștii Operei Brașov: Nicoleta Chirilă, Corina Klein, Simona Mărcan, Valentina Mărgăraș, Ioana Mărgărit, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Asineta Răducan, Carmen Topciu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Valentin Marele, Ștefan Schuller. La pupitrul Orchestrei Operei Brașov se va afla maestrul Traian Ichim.

   Intrarea este liberă.

Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.